Böcker som du tjänar pengar på

Böcker behöver inte alltid kosta pengar. I alla fall inte i slutändan. Och då menas inte att det går att få böcker gratis på olika sätt eller låna dem på biblioteket. För det går ju och är ett förträffligt sätt att minska sina utgifter på och samtidigt få en trevlig upplevelse på köpet.

Nej, nu syftas på böcker som hjälper dig att tjäna lite extra pengar. Strax efter jul kommer boken Guldläge på nätet ut som just är en sådan typ av bok. Bokens officiella sajt är här: Guldlägepånätet.se. Boken ges ut av förlaget Kalla Kulor och här är deras press release om boken som precis skickades.

I denna bok handlar det om att tjäna pengar på nätet. Närmare bestämt handlar den om hur du ser till att din sajt syns högt upp i Googles sökningar. Detta är ju något väldigt relevant för oss alla då vi enligt Google själva gör mellan 35-40 miljoner googlingar per dag i Sverige. Det är en herrans många, eller hur?. Om man räknar bort de personer som är för unga och för gamla för att googla så kanske vi kommer upp att vi som är i googlebar ålder är inne på Google och söker 10 gånger per dag. Inte så konstigt alltså att det går att tjäna pengar på detta alltså.

Ibland är läsning enbart något njutbart men böcker kan även förena nytta med nöjen. Genom att läsa en bra bok kan du förutom en trevlig berättelse även få kunskaper på köpet, och i vissa fall kunskaper som gör det möjligt att tjäna lite mer pengar. Att läsa en bok är såklart alltid en bra investering, men för böcker som denna, kan det bli en än mer lycklig investering.  Så tänk på det nästa gång du behöver lite kunskap eller pengar. Tänk att svaret ibland inte är längre bort än i en bok.